bilder.jpg
 
 

FILLERS BUTTLIFT

9999:- (10ml)

 

Med hjälp av en injektion framtagen för att behandla och skulptera större områden på kroppen finns nu ett alternativ till den traditionella operationen av rumpan.

Det kirugiska ingreppet även kallat Brazilian Buttlift är en väldigt populär operation, tekniken handlar om att man förflyttar fett från kroppen och placerar det i rumpan för att öka volymen och skulptera konturer. Inte alla är villiga till att göra ett så stort ingrepp, nu finns dock möjligheten att istället uppnå liknande resultat utan att behöva göra en operation.

HYAcorp MLF2 är speciellt framtagen för konturering och omformning av stora delar av kroppen. Partikelstorleken och sammansättningen av HYAcorp MLF2 ger maximal volymiserande resultat i kroppskonturering, ämnet innehåller en mycket renad form av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung.

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området, därefter påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca. 30 min efter avslutad behandling.

Viktigt!

  • För att minska eventuell blödning bör du tänka på att:

  • Undvika blodförtunnande läkemedel 10 dagar innan behandlingen.

  • Undvika massage och andra typer av aktiviteter som ökar blodcirkulationen i ansiktet.

  • Är du osäker och vill veta mer kan du alltid boka tid för en konsultation