Sveriges största mobila klinik.

BOKA TID

 
header.jpg

Kommande event -60% KAMPANJ!

Fillers &
B-tox

Vi på arbetar med olika typer av fillers behandlingar som är baserade på hyaluronsyra. Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Hyaluronsyran finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger den ett brett användningsområde som vid fillers av läppar, haka, kindben, näskorrigering och tear trough.

B-tox är ett effektivt och muskelavslappnande medel som även används för att behandla rynkor och veck i huden och med en speciell teknik få ansiktet att se smalare ut, en effektiv skönhetsbehandling som ger otroliga resultat.

 BEHANDLINGAR

Fokus på
resultat

Vår injektionsbehandlare Vanessa har arbetat med fillers under en lång tid och behandlat tusentals kunder. Med en gedigen bakgrund och bland annat utbildningar från stjärnläkaren Dr. Zack Ally.

Vanessa fokuserar på att ge kunden en ärlig och tydlig målsättning, och med hjälp av en speciell teknik forma med tydliga men naturliga drag. Jämför gärna resultaten med andra behandlare.

 

PÅ TURNE I
SVERIGE

SE MENY

Namnlös design.jpg

Fillersklubben

Sveriges största mobila klinik, vi finns i massor av städer i Sverige med utgångspunkt från Turning torso i Malmö. Efterfrågan på en injektionsbehandlare av högsta klass är stor i Sverige och efter många förfrågningar beslutade vi oss för att skapa Fillersklubben. Vi har kört konceptet under en längre tid i Malmö, Göteborg och Stockholm men från 2019 kommer vi nu erbjuda behandlingar i fler städer. Kontakta oss gärna om du har några frågor så berättar vi mer om oss, Annars ses vi på nästa event!