bilder.jpg
 
 

FILLERS LÄPPAR

fr. 3499:-

 

Få vackra och välformade läppar med hjälp av fillers.
Det är en behandling som är både säker och enkel att utföra. Vid behandling av fillers i läpparna tillför man fukt i form av hyaluronsyra som både bygger och skapar volym i det önskade området.

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området, därefter påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca. 30 min efter avslutad behandling.

Meny för läppinjektioner

Classic
Naturligt fylliga läppar anpassat efter just dig.

Heart lips

Här formar vi läpparna precis som det låter, som ett hjärta. Markerade linjer och naturlig fyllighet. Underläppen är alltid lite fylligare för ett naturligt resultat .

Kylie lips

Inspirerade av Kylie Jenner där är både under och överläppen lika fylliga. Här jobbar vi med att markera linjerna tydligt och med en tydlig volym.

Jolie lips

Hjärtformat men i fylligare form än Heart lips. Underläppen är fylligare än överläppen men volymen i Jolie är mer tydlig.

Tinkerbell tiplift

Ett naturligt stilfullt resultat som fokuserar på att lyfta tippen mot näsan och forma det efter ansiktets symmetri.

Viktigt!

  • För att minska eventuell blödning bör du tänka på att:

  • Undvika blodförtunnande läkemedel 10 dagar innan behandlingen.

  • Undvika massage och andra typer av aktiviteter som ökar blodcirkulationen i ansiktet.

  • Är du osäker och vill veta mer kan du alltid boka tid för en konsultation