näsa.jpg
 
 

NÄSA

5499:-

 

Besöket börjar med att vi tillsammans går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att det inte finns några hinder för behandlingen så som exempelvis graviditet, amning eller någon form av infektion i huden. Efter genomgången appliceras en bedövande salva på området innan behandlingen, därefter påbörjar vi behandlingen med en mjuk formbar hyaluronfiller. Själva injektionen tar ca. 10-15 minuter och den avdomnade känslan efter bedövningssalvan försvinner ca 30 efter avslutad behandlingen.

Näskorrigering
Förändra näsans form och proportioner med hjälp av fillers, en enkel behandling med stor potential! Näskorrigering med hjälp av fillers kan skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp. Vi använder oss av en hyaluronfiller som är väldokumenterad och säker produkt.

Svullnad är normalt några dagar efter behandlingen speciellt på morgonen. När svullnaden lagt sig ska dina läppar kännas normala igen till och med när du kysser någon.
Det är en behandling som är både säker och enkel att utföra. Vid behandling av fillers i läpparna tillför man fukt i form av hyaluronsyra som både bygger och skapar volym i det önskade området.

Hyaluronsyra - den mest använda fillertypen i världen!

  • Hyaluronsyra är ett geléliknande ämne som finns naturligt i kroppen, bland annat i leder och hud.

  • Hyaluronsyrans effekter är säkra och väl dokumenterade vilket gjort denna fillertyp till den mest använda i världen. Det ger otroligt resultat utan att behöva göra något kirurgiskt ingrepp!

  • Vi arbetar med olika typer av fillers behandlingar som är baserade på hyaluronsyra. Den finns i olika tjocklekar och konsistenser vilket ger den ett brett användningsområde. Vi använder oss av en mjuk, fast och formbar hyaluronfiller till läpparna.

  • Behandlingen är inte permanent utan bryts ner av kroppen efter hand. Normalt håller fillers mellan 3 - 6 månader, detta är dock helt individuellt och beror på hur din kropp reagerar på behandlingen. Ju fler injektioner du gjort ju längre håller sig resultatet.

Kolla gärna vår Instagram där vi utan tvekan lägger upp flest före/efter bilder i Sverige. 

Viktigt!

  • För att minska eventuell blödning bör du tänka på att:

  • Undvika blodförtunnande läkemedel 10 dagar innan behandlingen.

  • Undvika massage och andra typer av aktiviteter som ökar blodcirkulationen i ansiktet.

  • Är du osäker och vill veta mer kan du alltid boka tid för en konsultation